Billig barninredning med värdecheck

 

Ett barnrum med billig budget. Här är det kuddfodral och tapet som gör hela rummet.

Att få barn innebär ökade kostnader men lägre intäkter. Själv sitter jag och dreglar över barninredningsprylar men det behöver faktiskt inte kosta så mycket. Barn måste få leka och då kan det gå vilt till. Fynda på Facebooks skänka sajter eller loppis och bygg om eller måla. Kanske tillsammans med barnen. Själv sneglar vi på att bygga ett glasstånd. Sök på kiosk eller glasstånd på pintrest och få massa idéuppslag.

 

Faktum är att vi i Skandinavien lägger mer tid och pengar på barnrumsinredning än andra länder. Jag skulle jättegärna vilja bygga en djungel en månad och häststallmiljö nästa månad. Framförallt när man är mammaledig och är hemma med barnen. Men så är det orken och pengarna som ställer till det.

Det är enklare att handla något nytt än att orka slänga ihop något kreativt själv. Då passar det ju väldigt bra att ha sajter i åtanke som samlar rabattkuponger åt en. Här kan ni till exempel se bra värdekoder för Babyland som har massa fin barninredning.