Julklappstips

Har ni precis som jag börjar fundera lite smått på vad man ska köpa till julklapp till sina nära och kära men framförallt till sitt/sina barn. Jag tycker det är så svårt att köpa till en 18 månaders liten kille som min Neo är då, visst så uppskattar han nog allt han får och bör nog inte få för mycket heller. Jag kan nog tycka att det räcker med en eller två grejer i alla fall från mamma och pappa:) Kan nog bli så att det lätt blir för mycket annars och man måste nog stanna sig själv;)

Men man vill ju ändå köpa något alldeles speciellt till honom. På julklappstips.nu fick jag bland annat ett tips om badkritor. För mig är det i alla fall första gången jag hör talas om det och tycker nog att det kan få badstunden ännu mer inbjudande även om Neo redan nu är en riktig fisk och älskar vatten så kan nog detta vara ett bra tips för er som har barn som inte är så speciellt förtjust i vatten och bad:)

Sedan blir det nog till att köpa något riktigt fint till honom… Hmmmm.. Är lite sugen på en eldriven bil till pöjka…….Men jag har en känsla av att pappsen nog kommer att ha mer roligt av den är Neo;)