Barnvakt?

barnvaktVad tycker ni om barnvakt? Lämnar ni bort era barn med glädje för att få ensamtid, eller är det endast i nödfall? Hur ofta är det okej att lämna bort sina barn? Hur ofta är det okej att packa på sina barn på andra? Är det mer okej att ha barnvakt om man betalar en utomstående? Vad anser ni?

Är man en dålig förälder om man lämnar bort sina barn ofta? Är skäl för jobb ett bättre skäl att lämna bort sina barn än skäl för egentid eller göra ”vuxensaker”?

Vill du ha hjälp med barnvakt och barnpassning?

Ibland är det dock så att barnen är för små att vara hemma själva. Alltid finns morföräldrar eller farföräldrar eller grannar tillgängliga. Nu finns det en tjänst där man kan bli uppringd av företag som matchar behoven med barnpassning, tiden och staden. En jämförelsesajt, besök rättbarnvakt.se.