Tjäna pengar till klasskassan

Vill ni tjäna pengar till klasskassan genom att sälja ekologiska produkter? Letar ni efter bra produkter som barnen kan sälja för att samla in pengar till klasskassan? Kanske har ni i bakhuvudet kvar alla de där polkagrisar som ni fick äta i ett år för att de skulle ta slut. Men det finns faktiskt mer lättsålda produkter som erbjuds till skolelever för att tjäna pengar till klasskassan.

Företaget Walk for Green säljer ekologiska matpaket. Just nu erbjuder de fyra ekologiska paket med kryddor, godis, te och marmelad. Vi hoppas att utbudet blir större, för iden är ju toppenbra.

Jag häpnade häromdagen när jag såg på programmet Sveriges yngsta mästerkock där Max sa något i stil med ”Bra mat görs av bra råvaror”. Då han syftade på att han minsann försökte att alltid välja ekologiskt. Våra barn är så kloka. Det är fantastiskt kul att se Sveriges yngsta mästerkock, de är så himla duktiga! Det känns som de har det i blodet, de är födda för att bli mästerkockar. Max är min favorit. Jag hoppas att han går långt.

Det är otroligt roligt att se företag som satsar helhjärtat på ekologiska val. Så om barnen får bestämma ät ekologiskt.

eco-637641_640