TV tittar man på i vardagsrummet inte i sängen

Enligt de flesta experter inom sömnforskning är det fel att ha TV i sovrummet. Sovrummet ska gå i mörka färger och vara svalt. Det ska användas till sex, vila och sömn. För egen del så har jag inga problem med att vara utan TV i sovrummet. Jag skulle till och med föredra detta då TV alstrar mycket värme. Och jag tror att det bidrar till mer sex. Men jag kan se fördelarna med att ha en TV i sovrummet är man är sjuk. Att man kan bullra upp kuddarna och bara ta en dag i sängen. Nästa gång vi köper säng så hoppas jag att det blir en ställbar säng. Det hade verkligen behövts när jag var gravid med ischias och ryggont. (Faktiskt nu med när man burit på ett barn i nio månader efter förlossningen). Jag hoppas dock att de kommer i lite smidigare utföranden. En ställbar säng ser lätt ut som en sjukhussäng med alla dess sladdar ( Dock inte Mood från Trademax). Jag skulle vilja att de blev lite mer prismedvetna också, då det är många som endast har sjukpeng som verkligen behöver en ställbar säng för att kunna komma upp ur sängen. Även ställbar fåtölj, det borde ingå som avdrag för handikappsmedel. Att unna sig en bra säng det gör i alla fall susen för hälsan.

säng