Äventyrscampen i Sövde

Letar du efter något annorlunda att göra på svensexan, möhippan, kickoffen etc? Då tipsar jag här om äventyrscampen i Sövde. Fungerar även till de lite äldre barnen som  klassresan. Sövde ligger i Skåne och erbjuder gruppaktiviteter för de tävlingsinriktade och samarbetsövningar. Rolig femkamp, paintball, höghöjdbana som gör att det kittlar i magen.

Vi hade släktträff där för några år sedan. Det var fantastiskt kul. Vi delades in i lag uppmixade med olika familjer och det var verkligen en isbrytare. Men jag skulle rekommendera att man gjorde något mer. För även om man lär känna sitt lag ordentligt, så är det bra att mixa nya lag och kanske avsluta med en gemensam fest, eller två dagars äventyr. Riktigt kul var det i alla fall och verkligen en sak som alla kan göra. Kolla äventyrsgolfen också.