Fet och stor efter graviditeten

Snart är det 1 år sedan jag fick barn. Efter hektiskt period, där det varit allt ifrån att köpa hus, renovera och få i ordning och däremellan amma. Så börjar jag äntligen få lite tid till mig själv. I perioder under dessa månader har jag tränat, jag har köpt en app för att skriva allt jag tränar och ett tag gick jag längre promenader varje dag. Till sommaren då ska jag ha gått ner mina kilon tänkte jag. Sol och bad och ingen bulle på magen längre..

Men men istället för att göra några situps när deppen kom, så åt jag ne chokladkaka. Jag har inte gått ner sedan graviditeten men jag har inte gått upp heller. Jag väger 10 kg mer än vad jag borde, 8 kg mer än när jag blev gravid. Exakt samma vikt som dag nr 2 på BB. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra för att komma i form igen. Alla bilder som tas, ser man ut som en kolossal val på.

This entry was posted in Gravid.