Putsa fönster – en konst!

Jag är helt värdelös på att putsa fönster! Tror jag har det mesta, svampar, fönsterputsmedel, mirakelsprej och mirakeltrasor till och med köpt en apparat för 1000 kr som skulle vara så bra för mina fönster. Det blev jättefint resultat tills solen lyste på fönstret man kunde se precis var skrapan hade varit. En gång så stannade jag till ock med och tittade på när en fönsterputsare putsade fönster. Måste sett jätte konstig ut. Men jag tänkte att det kanske fanns några tips. Det verkade som vatten och såpa? I en hink och så skrapa. Sen torkade de skrapan efter varje stryk. De körde heller inte upp och ner med skrapan utan lite mer som tetris. Ah, det går inte att förklara. Frågan är om man inte ska hävda att det är mansgöra att putsa fönster. Jag som bara är 1,57 med väggar på 2,70 och stora fönster. Vi har bott här nu i sex månader, jag har inte rört fönsterna än. Kanske kan jag skylla på att sambon får putsa när han är pappaledig. Har ni tips på fönsterputsning, så bomba mig. Det är det tråkigaste jag vet. Kanske kan man ta samma avfettning som man har på bilen? Någon som testat det? Vi har tre glas fönster från Kronfönster. Det borde ha ingått en beskrivning på fönsterputsning, som instruktion för rengöring av dammsugaren.

PS: Mormor har slutat att putsa fönster. Så söta pussmunnar och barnhänder på nederkanten av fönstret. 😉