Populära varumärken till bebis just nu

Visst finns det trender även för barn och bebisar. Tar du dig en titt hos en barnfamilj just nu så finns det säker några av dessa varumärken hemma hos dem.

Varumärken som gillas av barnfamiljer

Inredning med Miffy

Miffylampan, den stora kaninen som folk ger tusenlappar för att ha i barnrummet. Ju större lampa desto bättre. Den finns även som svävande moln och taklampa. Det finns andra varianter på Miffylampan bland annat har Jabadabado en kanin i bordslampa modell. Miffy finns i kramnallar, barnservis och är lika modernt som Hello Kitty var för några år sedan.

nmmiffixl

Då kommer vi till nästa varumärke som vi redan har nämnt..

Jabadabado leksaker och barninredning

Ett varumärke som utmanar de traditionella Micki och BRIO. De är billigare och produceras antagligen i Kina. Men frågan är om Micki och Brio är så svenskt idag..? Någon som vet var tillverkningen görs? Oavsett så är Jabadabado träleksaker, vilket är hett just nu.


Jabadabado, Rislampa, 40 cm, Luftballong, Rosa
Min favorit av favoriter, luftballonglampan. Jag tillverkade en egen innan jag fick syn på denna. Tog IKEA rislampa ca 20 kr och band en korg från Åhlens under med juteband. Sen så lät jag kanin få ett ballongäventyr. Kanske mest lända för sina stapelbara låder och klossar.

Varumärke Pumpkin

Pumpkin har fina produkter, men jag tycker man tröttar lite väl fort.

Pumpkin, Vimpelslinga, Grön/brun
Alla barnrum har vimplar nu för tiden. Har inte du det? För guds skull köp inte en vimpel för 200 spänn. Antingen syr ni vimplar själv eller gör av papper. Det är ett mysigt projekt som inte är särskilt svårt och roligt att göra ihop med barnen.