Barnsemester på hotell i London

Det blir ju så mycket enklare med barn på sommaren, man slipper ju påklädningskampen varje dag! 🙂

Det går visst att åka på semester på barn, men det gäller att tänka lite annorlunda än när man åker ensam. När du speglar dig i skyltfönstren på ströget, så kanske du fortfarnade har mörka ringar under ögonen, stripigt hår, kläder med spyfläckar och kritvit hy. Ordet semester betyder kanske inte vila och ledighet. Men du är ledig från jobbet.Skämt och sido, så är livet som småbarnsföräldrar inte en dans på rosor alltid. Men det kan handla om att sänka kraven. Åker ni på solsemester, så kan all inklusive vara bra. Ni har tillgång till mat hela dygnet runt, vilket blir bekvämt för er som kanske vill äta olika tider.

Saker som är bra att veta om man ska resa med barn.

  • Hotellet, rymligt för barnvagn och många barn. Inte farliga höjder från balkongen.
  • Nära till havet eller restauranger i närheten. Små barn orkar inte gå så långt.
  • Frukt, vatten och näsdukar är superbra att alltid släpa omkring på.

Sänk kraven

  • En nyttig måltid kanske består av endast pommes.

Egen tid

  • Dela upp er, låt den ena få vila i solstolen eller på hotellrummet och så kan resten av familjen göra något ihop och sen byt. Det är viktigt att man går lite egentid också.

I år kommer vi åka på sommarsemester och bo på London hotell. Vi har varit noga med att välja hotell via hitta hotell i London.  Ytterligare en bra sida är denna, där man också kan se avståndet för att hitta passande hotell i London city. Just för att det ska bli mindre gåavstånd för barnen. Vi har också investerat i en smidig sulky för att lätt kunna ta med oss grejer i vagn och för att vagnen inte ska ta så stor plats vare sig på flyget eller på hotellet. Istället för två dagar har vi bokat hotell i tre dagar, för allt tar lite längre tid med barn och det är det värt! london