8 veckor semester slut

I sommar har jag haft åtta härliga lediga semesterveckor, fyra semester och fyra mammaledighet. Nu är de redan slut. Vilket är sorligt. Jag är inte alls så sugen på att börja jobba igen. Även om nedräkningen för föräldraledigheten har börjat på nytt. Den 19 november förväntas vår nästa tillskott komma.

Idag var det inskolning på det nya dagiset. Man kan ju inte göra annat än att jämföra med det som vi haft. Trots att jag varit lite missnöjd när sessan kommit hem med blåmärken för att de större barnen är hårdhänta på det öppna ”torget”. Så kan jag ändå tycka att miljöerna var mycket tråkigare på det nya dagiset. Det kändes också mer avslappnat och dt blir lite som det blir. Jag gillar ändå ordning och reda och hur saker och ting styrs upp. Man får väl inte döma första dagen och huvudsaken är att lillan trivs men imorgon fortsätter inskolningen och alla nya intryck.