Bikinisäsongen närmar sig

Vår och vi har alla förutsättningar för att träna och göra det gratis i naturen. Bästa tipset för dig som vill komma i form är att slänga ut vågen och istället hoppa i bikinin. Nöjd med det du ser? Eller något som behöver förbättras? Ta ett kort och lev hälsosammare. Påminn dig om din bikinibild. Ta ett nytt kort varje fredag, lagom för att motivera dig även på helgen. Helgen betyder mer tid till träning! Läs om hur Therese Alven gör för att kombinera träning med småbarnslivet. 

Bonus är att du tränar dig själv att acceptera sin kropp, i stunder då du är som känsligast. I minimalt med plagg på stranden. Var kroppstolt och tänk possitivt. 

Välj rätt bikini för din kroppsform

Först vilj jag säga att alla kan vara snygga i bikini, det gäller bara välja rätt modell och färg  för din kropp. Känner du att hela rumpan blottas av små bikinitrosor, gå upp en eller två storlekar tips från PT-Fia.

3-kants bikini
+till dig med stor byst. Håller upp och ihop.
-liten byst blir platt med denna typ av modell

bandeau bikini
+ markerar bysten för dig som har päronform eller liten byst.
– bysten blir gigantisk till dig med större byst.

Vanlig bh bikini
Ta en bikini som är lik sin bh, då känner du att den sitter på plats och du är mer van vid den.

This entry was posted in Gravid.