Jobba hemma med barn

Nästan ett år har gått när Covid19 svepte in över världen. Fler och fler har lärt sig att få jobba med småbarn hemma. De senaste två veckorna har varit en sådana för mig. (Jag är helt slut måste jag tillägga). Att jobba hemma med barn gör att hjärtat värker. Ja, jag måste jobba. Nej, jag kan inte lämna barnen till en barnvakt för INGEN vill ta hand om snoriga småbarn just nu. Jag vill heller inte ha på mitt samvete att smitta någon annan, gilla läget, det är såna tider. Så varför gnälla? Jo, för att man själv går under. Stressnivån är på topp.

Hur gör ni andra som jobbar hemma med barn? Hur får ni jobbet och små halvsjuka/halvfriska barn att gå hand i hand? Att sitta och titta på TV är inte okej i dagar.. För inte nog med att när jobbet är slut, så är det inte det lättaste att försöka komma iväg och handla med sjuka barn heller, laga mat eller ta hand om tvätt. Det är kniviga tider just nu.

This entry was posted in Gravid.