Leksaker som passar nyfödd bebis

Bra presenter till en nyfödd bebis? Funderar du på vad du ska handla till en nyfödd bäbis? Vilka leksaker uppskattas när bebisen är nyfödd och vad önskar sig föräldrarna i present när de är hemkomna från BB?

Här kommer presenttips till nyfödd bebis

Snuttefilt en bra present till en nyfödd bebis

Även om nyfödda barn inte ”snuttar”. Så är det bra om de får en snuttefilt för att känna sina föräldrars doft. Denna kan med fördel få vara med när man matar sin nyfödda bebis. Denna söta mus finns att köpa här. Prisklass fr 70 kr.

snuttefilt

 Kläder i storlek 50-56

Det går åt en massa kläder till en nyfödd bebis. De har inte utvecklad magmun så de spyr en del. Därför går det åt en massa ombyten. Små bebisar gillar inte att få tröjan nerdragen över huvudet, eftersom det påminner om förlossningen. Så kläder med knappar är väldigt bra. Det är svårt att veta storlek.  Om det är en liten bäbis kring ca 3 kg, så har de storlek 50. Om bebisen är lite större så drar de 56-62. Är du osäker så köp storlek 62. Små barn fryser lätt. Så köp gärna långarmat och med mössa. Prisklass från 60 kr.

Babynest

Blöjor

Kanske inte en rolig, minnesvärd present. Men när föräldrarna och bebis har kommit hem så kan denna present vara bra. Det är däremot lite svårt att köpa blöjor för du måste veta hur mycket bebisen väger. Men blöjor och våtservetter det går åt – i massor. Denna kit finns att köpa här. Prisklass ca 500 kr.

blöjor och våtservetter

 

Babysitter

Guld värt att få lite avlastning när föräldrarna duschar, lagar mat etc. Finns i olika prisklasser från 500 kr. Köp denna här.

babysitter

 Babygym

Alla bäbisar favorit. Här kan de sysselsätta sig själva länge. Perfekt till nyfödd bebis. Köpet här. Prisklass ca 500 kr

babygym

Lammskinn

Beror på när tillskottet av ny bebis kommer. Men denna present till nyfödd kommer vara mycket användbar i flera år framöver. Se till så att den är en äkta. Det ger barnet också bra immunförsvar mot allergier. Finns att köpa här.

lamskinn

Napphållare

Denna lilla grej kostar ca 200 kr. Rena rånet för nyblivna föräldrar som har föräldrapenning. Men guld värd att ha. För vart är den där nappen när man behöver den? Föräldrarna kommer älska dig. Finns att köpa här.

napphålare

Leksak till barnvagnen.

Superbra present till den nyfödda.

barnvagnsleksak

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *