Presenttips till 3 månaders bebis

Presenttips att köpa till en tre månaders gammal bebis.

Kläder i storlek 62

Kläder som passar tre månaders bäbis är storlek 56-62. För tjejer så vill man gärna köpa klänningar men det lättaste för små barn är att ha body, bodypyjamas och byxor. Små sockar kan man aldrig få för många av.

Gipsavtryck

Bebisen måste kunna trycka ner sin fot eller hand i leran. Det krävs att bebisen är några veckor gammal och har styrka nog att göra det. Nu är det en perfekt ålder att göra en gipsavgjutning. I denna finns ramar i vitt, grönt, blått, rött, svart. Köpes här.

gipsavtryck

Små gossedjur

Tänk på att småbarn inte kan hålla i för stora gosedjur. Tänk små gosedjur som inte har delar som går att bita bort. Barn i denna ålder älskar delar som sticker ut, som små lappar. De ska dessutom vara supermjuka.

Bitleksaker

Har bebisen redan några bitleksaker, så är det inga problem att få några till. Färgglad och som låter börjar intressera. Gamla leksaker har bebisen redan tröttnat på. I denna ålder börjar man lära sig att stoppa in nappen i munnen själv samt känna och bita på allt. Denna är en favorit hemma hos oss.

bitleksaker

 

Blöjor

Kanske inte en rolig, minnesvärd present. Men när föräldrarna och bebis har kommit hem så kan denna present vara bra. Det är däremot lite svårt att köpa blöjor för du måste veta hur mycket bebisen väger. Men blöjor och våtservetter det går åt – i massor. Denna kit finns att köpa här. Prisklass ca 500 kr.

blöjor och våtservetter

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *