Presenttips till babyshower

Har du fått inbjudan till babyshower? Vad ska man köpa? Du kanske inte ens vet om det är en kille eller tjej? Här kommer presenttipsen till babyshower eller till din vän som är gravid och väntar barn.

Mina första år bok

Planering är allt för nyblivna föräldrar. Att få denna gåva på dop eller namncermonin då har man redan missat några värdefulla första månader. Att ge dem till ett helt nyförlöst par, ja då hamnar den i bokhyllan och glöms bort. Denna är en perfekt present på babyshower. Finns att köpa här.

förstaårbok

Visor och sånger

Det kan vara otroligt bra att träna upp sig lite inför att bebisen kommer. Underbar bok med CD för den som inte kan/ vill sjunga. Uppskattas jättemycket av nyfödda barn. Köpes här. Pris ca 250 kr. Finns även vaggvisor.

barnkammaren-den-gyllene-barnkammarboken-inkl-cd

 

Gravidväskan

Ta en titt på innehållet. Du behöver inte köpa väskan, utan kan köpa delar av den. Kanske kan ni gå samman och köpa några delar vardera? Här är ett body, gravidtidning, napp, säkerhetsbälte, tvättservetter, blöjor, skötväska. Finns att köpa här. PS: Kan säga att allt däri inte är nödvändigt och kan inte användas förrän bebisen är 1 år.

gravidset

Presentkort

När magen växer så är det ont om kläder till mamman. Ett presentkort till att köpa mammakläder är inte heller helt fel.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *